KCM keurmeester Nicola Sturrock stelt zich voor

Op 3 juni is er weer een Britse Staande Hondenshow. Net als vorig jaar houden wij als Ierse Setter Vereniging Nederland hier onze Kampioensclubmatch.

Als keurmeester hebben wij Nicola Sturrock uitgenodigd. Deze echte liefhebber van het ras stelt zich voor:

“Ik ben mijn hele leven al betrokken bij Ierse Setters, want ik ben geboren in de ‘Forfarian’ Kennel. Mijn moeder Sandra heeft bijna 35 jaar Ierse Setters gehad. Ik ben opgegroeid met honden, vooral Ierse Setters, dus het was onvermijdelijk dat ze de kern van mijn leven zouden vormen. Door de jaren heen heb ik met verschillende rassen meegedaan aan de junior handling wedstrijden op het hoogste niveau en daarna in de showring. We hebben UK Champions, International Champions, Irish Champions en recentelijk ook een Field Trial Champion gefokt. Onze grootste prestatie is dat onze zelfgefokte Sh Ch Forfarian Im Sexy and I Know It JW, die Crufts Best of Breed won in 2017. We hebben ook veel junior warrant winnaars gehad. Ik show, keur en fok ook Jack Russell Terriers. Momenteel ben ik secretaris van Gundog Breeds Association of Scotland en we houden 1 Championship show en 2 Open Shows per jaar. Ik mag in het Verenigd Koninkrijk CC’s toekennen aan Ierse Setters en keur alle Gundog rassen op Open Show niveau. Ik kijk er echt naar uit om op deze show te keuren. Dus bedankt voor de uitnodiging! ‘

De inschrijving voor de KCM zijn inmiddels geopend. Ga daarvoor naar Onlinedogshows.eu

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s