Disclaimer en Copyright

De Ierse Setter Vereniging (ISV) is een rasvereniging van de Ierse Setter (Rood). De ISV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op grond van de hier ter beschikking gestelde informatie.

De ISV betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling en het beheer van de website. Dat geldt ook voor de keuze van informatie van derden die zij op haar site ter beschikking stelt aan leden en/of niet-leden van de vereniging. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van beslissingen die je neemt op grond van de ter beschikking gestelde informatie, ook als deze onverhoopt onjuistheden mocht bevatten.

Bepaalde links op deze website verwijzen naar websites van derden. De ISV heeft geen enkele invloed op deze websites of op de informatie die op deze sites wordt geboden. De ISV aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik of het vertrouwen in deze websites van derden.

Copyright
Overname van artikelen is toegestaan met bronvermelding.
Gebruikte foto’s op deze website zijn in eigendom van de ISV, tenzij fotograaf bij de foto’s staat vermeld. Voor gebruik van foto’s dient altijd vooraf toestemming te worden gevraagd.